Tilitoimisto

Palvelumme perustana on se, että tuotamme asiakkaalle ajankohtaista ja selkokielistä tietoa. Räätälöimme asiakkaillemme sopivan palvelukokonaisuuden mihin asiakas valitsee itse sen, miten ja millaisia raportteja hän haluaa – sekä sen kuinka raportit hänelle toimitetaan. Raportit toimitamme kuukausittain, joten tieto on aina ajankohtaista.

Palveluihimme kuuluu mm. kirjanpito, alv-asiat, laskutus, osto- ja myyntireskontra, veroilmoitukset, tilinpäätökset, liiketoimintasuunnitelmat, budjetointi, kustannuslaskenta, palkanlaskenta, rahaliikennepalvelut ja kaikki muut taloushallintoon liittyvät työt.

Yritys suunnitteilla?

Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, aina liiketoimintasuunnitelman tekemisestä lähtien. Autamme ja ohjaamme asiakastamme kaikissa vastaan tulevissa asioissa – kokemuksemme peruusteella osaamme ennakoida asiakkaan puolesta. Kaikkea ei tarvitse opetella kantapään kautta.

Toimiva yritys, yritysmuodon muutos?

Ohjaamme asiakastamme hänelle edullisimpien tai toimivampien vaihtoehtojen pariin – joskus jokin toinen yritysmuoto voi olla sopivampi. Hoidamme myös näihin muutoksiin liittyvät käytännön toimet.